Socks

Wat houdt het sokken membership in?

Al enige tijd krijgen wij de vraag wanneer we met matchende sokken gaan beginnen. Je hoeft niet langer te wachten want sinds september 2021 zijn wij begonnen met een exclusief Socks membership.

Het werkt simpel!
Via je account kan je vanaf nu een extra Socks membership aanmaken voor maar €2,99 per maand. Deze sokken matchen perfect met je maandelijkse Originals boxershort.
Onze sokken zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en bestaan uit 73% katoen, 25% polyamide en 2% elastan. De Socks zijn verkrijgbaar in de maten 39-42 en 43-46.

De Socks ga je rond de levering van je maandelijks boxershort ontvangen. Houd er wel rekening mee dat deze apart van elkaar zijn verpakt.

Bedankt voor je feedback!

Is het eerste paar ook gratis?

Je eerste paar Socks is niet gratis. Heb je een actief boxershort membership, dan kun jij wel een Socks membership afsluiten met flinke korting. Je betaalt dan geen €6,99 maar slechts €2,99 per maand.

Heb je meerdere sokken memberships, dan ontvang je hierop geen extra korting. Bij onze boxershorts bieden wij deze korting wel, lees er hier alles over.

Bedankt voor je feedback!

Kan ik het design zelf kiezen?

Het design van de Socks houden wij, net zoals onze boxershorts, strikt geheim tot aan de levering. Op die manier ontvang je elke maand een matchende verrassing.

Neem alvast een kijkje in ons lookbook voor inspiratie.

Bedankt voor je feedback!

Wanneer kan ik mijn sokken gaan verwachten?

ON THAT ASS Socks worden los verzonden van je de maandelijks boxershort, maar mag je in dezelfde periode in je brievenbus verwachten.

Waarom?
Omdat de boxershorts en sokken los van elkaar zijn verpakt. Zo heb jij twee keer wat uit te pakken.
Wil je vaker uitpakken? Lees dan hier hoe je een extra membership aanmaakt.

Bedankt voor je feedback!

Hoe werkt de wachtlijst?

Via je account kan jij jezelf gemakkelijk aanmelden voor ons Socks membership. Er is maandelijks een beperkte oplage beschikbaar. Is de limiet bereikt, dan sta jij tijdelijk op de wachtlijst.
Zodra er een plekje vrij is, wordt je extra Socks membership compleet gemaakt en zal jij maandelijks een uniek exemplaar ontvangen.

Besluit je er toch vanaf te zien? Dan kan jij het extra membership gemakkelijk stoppen, via je account.

Bedankt voor je feedback!

Kan ik mij ook alleen voor Socks aanmelden?

Voorlopig nog niet. Dit is nu alleen mogelijk met boxershort membership, want deze aanbieding is exclusief voor onze actieve leden.

Bedankt voor je feedback!