Hoe het werkt

Zo werkt het

Meld je aan via de website, kies je gratis boxershort en koppel je betaalgegevens via creditcard. Hiermee is je aanmelding compleet en kunnen we tegelijkertijd fraude tegengaan.

Na aanmelding start je proefperiode en ontvang je binnen 4 werkdagen je gratis boxershort. Na 4 dagen kun je ook in je account wijzigingen doorvoeren, bijvoorbeeld de maat van je boxershort aanpassen. Er wordt binnen je proefperiode nog geen geld afgeschreven van je rekening. Voordat we de eerste keer gaan afschrijven sturen we je eerst (eenmalig) een e-mail.

Ben je na je proefperiode overtuigd en wil je nooit meer iets anders dragen? Mooi!
Dan ontvang je kort na je eerste afschrijving een fonkelnieuw design op je deurmat. Je hoeft hier niets voor te doen, behalve geduldig wachten.

Bedankt voor je feedback!

Wat is het concept van ON THAT ASS?

ON THAT ASS biedt een unieke service voor iedereen die geen saaie boxershorts wil dragen. Wij bieden een flexibel membership waarbij je zelf kiest hoe lang je meedoet.


Elke maand leveren wij een gloednieuwe boxershort van topkwaliteit aan onze members. Wanneer jij je aanmeldt bij ON THAT ASS mag je eerst een gratis boxershort uitzoeken.
Waarom? Omdat we je willen laten zien én voelen dat je de beste keuze maakt.

Daarna brengen wij elke maand een uniek design uit welke wij leveren bij al onze members. Je kan deze niet kiezen, waardoor het echt een verrassing is wat voor een design je elke maand gaat ontvangen.

Bedankt voor je feedback!

Hoe werkt de gratis proefperiode?

Vanaf het moment dat jij je succesvol hebt aangemeld start jouw gratis proefperiode. Binnen deze periode kun je jouw membership per direct stopzetten. Je gaat dan niet mee met de afschrijving van de volgende maand. Stop je na de proefperiode, dan hanteren wij een opzegtermijn van één maand. Dit alles kun je heel eenvoudig, vanaf 4 dagen na aanmelding, zelf regelen in je account.

De duur van je proefperiode is afhankelijk van je aanmeld datum. Als je voor de 12e van de maand aanmeldt, eindigt je proefperiode op de 19e van dezelfde maand en schrijven wij de eerste keer af rond de 23e van die maand. Je tweede boxershort wordt dan geleverd tussen de 14e en 18e van de volgende maand.

Als je na de 13e van de maand aanmeldt, eindigt je proefperiode op de 19e van de volgende maand en schrijven wij die maand pas bij je af, rond de 23e van de maand.  Je tweede boxershort wordt dan geleverd tussen de 14e en de 18e van de volgende maand, dus ongeveer 2 maanden na je inschrijving.

Voor het einde van de proefperiode ontvangt je van ons een e-mail zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zorg ervoor dat je e-mailadres klopt.

Bedankt voor je feedback!

Is mijn eerste boxershort echt gratis?

Daar kunnen we een heel kort antwoord op geven: JA!

Waarom? Omdat we je willen laten zien én voelen dat je de beste keuze maakt. 
Bij aanmelding vragen wij je om je betaalgegevens te koppelen. Dit doe je via creditcard. Op deze manier kan je bank een veilige koppeling maken.

Bedankt voor je feedback!

Kan ik een design kiezen?

Ja en nee. Je kan alleen het eerste design kiezen, dit doe je tijdens het aanmelden. Vervolgens ontvang je net als de rest van onze members elke maand een spiksplinternieuw design waarvan je niet weet hoe het eruit ziet. Alsof je elke maand een cadeautje krijgt!

Bedankt voor je feedback!